TEDEN OTROKA PRI METULJIH

Z otroki smo v tednu otroka večino časa preživeli v naravi. V ponedeljek smo si ogledali lutkovno predstavo o Hruški debeluški, nato pa ustvarjali na igrišču z igrali ob druženju z vsemi otroki iz vrtca.  

V torek smo odšli na orientacijski pohod, na katerem so nas čakale naloge, ki smo jih uspešno opravili. Naloge so nam pripravili otroci in vzgojiteljici iz skupine Murenčkov. Prišli smo na cilj, tam pa so nas otroci pričakali s sladkim presenečenjem. TOR V sredo smo si privoščili čutne dogodivščine in se družili z otroki iz skupine pikapolonic.

Po malici smo se odpravili pohajat na travnike pod Piškovec. V četrtek so otroci iz druge starostne skupine odšli na Cicikros, zato smo v vrtcu ostali samo otroci prve starostne skupine. Skupaj smo si ogledali predstavo o Repi velikanki. Ko nam jo je uspelo izvleči iz zemlje, smo jo tudi poskusili.

Po malici smo se odpravili na travnik proti Fari, kjer smo poskušali jabolka, se valjali po travi in nabirali cvetlice, katere smo dali v vazo in še krasijo našo igralnico. Zadnji dan v tednu smo namenili celodnevnemu bivanju na prostem. Zelo toplo je bilo že zjutraj, zato smo takoj po zajtrku pobrali jabolka pred šolo in se odpravili do pašnika s kozami. Najprej smo nahranili koze, nato smo pomalicali še sami. Po travnikih bi pohajali ves dan, vendar smo se morali še malo poigrati na otroških igralih, zato smo preostali čas namenili igri na otroškem igrišču ob druženju z vsemi otroki iz vrtca.

Ta vnos je bil objavljen v ARHIV PRISPEVKOV z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja